Information vedr. Covid-19

Corona-nedlukning - nu frem til 15. marts 2021

Informationer til elever på Tørring Gymnasium

 

Du kan i dit skema se, hvordan nødundervisningen til dine forskellige fag foregår.

Virtuel undervisning

For at virtuel undervisning kan fungere, er det vigtigt at du følger nedenstående:

 

 • Tænd dit kamera.
 • Start med at slukke din mikrofon.
 • Du må ikke ligge i sengen, men sid parat ved et bord, som var du i skole.
 • Du skal være særlig disciplineret, så du ikke mentalt kommer til at zappe ud af undervisningen. Luk derfor alt andet på din computer, som ikke er relevant.

 

Praktiske udfordringer

Hvis du har dårlig netforbindelse derhjemme eller ikke har mulighed for at sidde et sted i hjemmet, hvor der er ro til skolearbejde, eller hvis der er andre praktiske udfordringer, så kontakt skolen på adm@toerring-gym.dk 

 

Kontoret

Skolen vil være åben fra 8.30 til 15.00 dagligt. Så hvis du fx skulle have glemt en bog så kommer du bare og henter den.

 

Corona-test

Hvis du ikke kan deltage i undervisningen fordi du er syg med corona, eller fordi du skal til test, skal du anføre dette i fraværsårsagen.

--- 

  

På Tørring Gymnasium følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer for smitteopsporing og begrænsning af smittespredning. Det indebærer bl.a. følgende:

 • Hvis man har symptomer på Covid-19 og/eller er testet positiv for Covid-19, må man ikke komme på skolen. Man kan komme på skolen igen 48 timer efter, man er symptomfri. Hvis man er testet positiv, men er uden symptomer, kan man komme på skolen 7 døgn efter, testen er foretaget.
 • Hvis man er identificeret som nær kontakt til en person, som er testet positiv for Covid-19, skal man gå i isolation og blive testet for Covid-19. Man skal testes 4 dage og 6 dage efter, man har været sammen med personen. Man kan komme i skole igen, hvis den første test er negativ. Mens man venter på testsvar, kan elever modtage nødundervisning.
 • Man skal vaske hænder eller anvende håndsprit ved ankomst til skolen og derefter mindst hver anden time, mens man er på skolen.
 • Man skal holde mindst 1 meters afstand til andre personer på skolen. Afstandskravet kan fraviges, når det er nødvendigt for at gennemføre undervisningen.
 • Fra den 29. oktober 2020 til den 2. januar 2021 skal man bære mundbind eller visir på skolen, når man ikke sidder ned.

 

Definition af nære kontakter:

Sundhedsstyrelsen definerer en nær kontakt som en person

 • der bor sammen med en smittet person
 • der har haft direkte fysisk kontakt med en smittet person, for eksempel ved kram.
 • der har haft direkte kontakt med sekreter fra en smittet person, for eksempel en person der er blevet hostet på. 
 • der har haft tæt ’ansigt-til-ansigt’ kontakt inden for 1 meter i mere end 15 minutter til en smittet person

Hele klasser, hvor man i overensstemmelse med Børne- og Undervisningsministeriets retningslinjer har fraveget anbefalingen om 1 meters afstand, betragtes som nære kontakter. 

Har du spørgsmål i forbindelse med Tørring Gymnasiums håndtering af Covid-19-situationen er du meget velkommen til at kontakte skolen på enten telefon 75 80 18 44 eller mailadressen adm@toerring-gym.dk

 

Historik

Klassen 2d og en række elever fra andre klasser, i alt 64 personer, blev den 10.12.2020 hjemsendt til test, da en lærer på skolen er testet positiv for Covid-19.

Klassen 3.b blev den 16.11.2020 hjemsendt, da en elev i klassen uden symptomer var testet positiv for Covid-19. Alle elever i klassen betragtes som nære kontakter og skal derfor testes 2 gange med 2 dages mellemrum. Eleverne kan komme i skole igen, hvis den første test er negativ. Der er etableret nødundervisning.

Klassen 3.b blev den 22.10.2020 hjemsendt, da en elev i klassen med symptomer er testet positiv for Covid-19. Alle elever i klassen betragtes som nære kontakter og skal derfor testes 2 gange med 2 dages mellemrum. Eleverne kan komme i skole igen, hvis den første test er negativ. Der er etableret nødundervisning for klassen 3.b, som forventes at vare til og med den 26.10.2020.

Alle elever i 3b - og nære kontakter til den smittede elev på skolen- er d. 26/10 tilbage i skole og modtager normal undervisning.

 

 

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk