Book et besøg

Du er altid meget velkommen til at besøge os og mærke den gode stemning. Kig forbi og få en snak med Katrine eller Rasmus, som er vores to studievejledere.

De vil vise dig rundt på gymnasiet og fortælle om alt det Tørring Gymnasium har at tilbyde. Studievejlederne vil også kunne give dig svar på de spørgsmål, du måtte have.

Ring til os på 75801844 eller skriv på adm@toerring-gym.dk, så arrangerer vi en tid til dit besøg.

Har du lyst til at tale eller skrive med en elev om hvordan det er at gå på gymnasiet? Så skriv til uddannelsesleder Mikkel Østerby Andreasen på ma@toerring-gym.dk og så finder vi en elev, der kan svare på netop dit spørgsmål.

 

3 gode grunde til at vælge Tørring Gymnasium

Vi vægter elevtrivsel og det sociale fællesskab højt på gymnasiet. Flere elever sammenligner Tørring Gymnasium med en efterskole. Folk siger 'hej' til hinanden på gangene, og der er mange muligheder for at ses på tværs af klasser og årgange.

Vi oplever at vores elever ofte er villige til at tage initiativ til forskellige arrangementer. Fx har elever lavet et tøj-bytte-skab, arrangeret bankoaftener, fredagscaféer, gymnasiefester, og overnatning på skolen. Elevernes initiativer og ansvarsfølelse er en vigtig del af skolens studiemiljø, og der er derfor også stor opbakning til skolens forskellige udvalg. Det er bl.a. også udelukkende elever, der hvert år står for vores musikfestival, TAG-festivalen.

Vi ser det også hvert år omkring skolestart, hvor mange 2.- og 3.g'ere melder sig til at være tutorer for de kommende 1.g'ere, så alle føler sig velkomne på tværs af klassetrin.

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk