Udvalg


Elevråd ­et levende elevdemokrati

I Tørring Gymnasiums elevråd er elevernes indflydelse og daglige trivsel i fokus. Elevrådet er elevernes talerør til resten af skolen. Via repræsentanter i skolens udvalg og elevrådets egne interne udvalg er elever i høj grad med til at påvirke dagsordenen.
Elevdemokratiet er helt central på TG, og elevrådet arbejder løbende for at udbygge og styrke det. Elevrådet har gunstige muligheder for at påvirke skolen, ikke kun fordi vi har et stærkt elevråd, men også fordi vi har en ledelse med fokus på elevernes demokratiske indflydelse.

Elevrådet er dog ikke kun aktivt på skolen, men også et aktiv i Danske Gymnasieelevers sammenslutning, hvor elevernes holdning formidles landspolitisk. 

ElevForslag

Filosofien bag ElevForslag er at give elever mulighed for at blive hørt. Skoler rundt omkring i landet prøver hele tiden at forbedre hverdagen for deres elever, men hvem ved mere om, hvad der burde forbedres i elevernes hverdag end eleverne selv? ElevForslag giver elever mulighed for at fortælle, hvad DE synes er vigtigt på deres skole til deres skole. Gå ind på ElevForslag her.

 

Elevrådet 23-24

Festudvalg

Festudvalget, som består af elever på tværs af årgangene, sørger for, at festerne på TG bliver til fede oplevelser for alle parter. Udvalget sikrer, at der er den helt rigtige blanding af livebands og dj­-musik, at baren er fyldt og at festerne forløber i bedste TG-­stil.

Unge fra Projekt Zambia

TG­Aid

Uddannelse er vejen ud af fattigdom, både for den unge selv, for familien og for udviklingen i hele landet. Det vil privilegerede unge fra Tørring Gymnasium gerne bidrage til. Eleverne iværksætter en gang årligt en elevstyret indsamling til projektet. Pengene samles ind via en række af arrangementer og events, såsom musikcafe, skoleløb m.m. Desuden sælger skolens elever en dags arbejdskraft til virksomheder og forældre i Tørring Gymnasiums opland. Pengene går ubeskåret til unges gymnasieuddannelse i Zambia.

Projekt Zambia er et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse. Skolen gør de unge klar til gymnasiet.

I år indsamlede eleverne i alt 117.000 kr. til den årlige TG-Aid-indsamling. Således kan 9 unge zambianere se frem til en gymnasieuddannelse på Northern Star Academy i Zambia takket være Tørring Gymnasiums seje elever.

Kommende begivenheder

Du kan her følge med i de vigtige begivenheder der sker på Tørring Gymnasium. Her samler vi datoer og nyttig information for det pågældende arrangement. 

LÆS MERE

Musik, sport & kunst

Vi sætter en ære i god musik! Gør du også det, så har vi på TG meget at tilbyde dig. Tørring Gymnasium har et aktivt musikmiljø, hvad enten du ønsker at synge solo, i kor, spille i et band eller lære et nyt instrument. Læs mere om hvad vi tilbyder.

LÆS MERE

Fester & café

På TG er vi stolte af vores traditioner for gode fester og hyggelige fredagscafeer. Skolens festudvalg arrangerer i vid udstrækning festerne og sørger for bar, live­bands, DJ og alt andet der hører sig til en god fest.

LÆS MERE

Talentpleje

TG er en del af Akademiet for Talentfulde Unge ­ Region Midt. Akademiets talenter er elever, som er blevet valgt ud i 1.g. på baggrund af lovende særlige akademiske evner, bred faglig dygtighed og ikke mindst overskud til at skulle yde en ekstra indsats.

LÆS MERE

Udvalg

I Tørring Gymnasiums elevråd er elevernes indflydelse og daglige trivsel i fokus. Elevrådet er elevernes talerør til resten af skolen. Via repræsentanter i skolens udvalg og elevrådets egne interne udvalg er elever i høj grad med til at påvirke dagsordenen.

LÆS MERE
 

TGaid

"TGaid" samler ind til et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse.

LÆS MERE

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk