Oversigt

 

LÆS MERE OM DE KOMMENDE BEGIVENHEDER LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN.  

 

   
 22/5 Sidste skoledag for 3g
 12/6  Velkomstmøde for kommende elever kl. 10-12
 28/6 Dimission kl. 12
28/6  Sommerfest for alle elever
   

Dimission den 28. juni

Tørring Gymnasium inviterer årets studenter med deres familie og nærmeste til dimission på gymnasiet. Vær med, når studenterbeviserne skal overrækkes, og studenterne fejres med taler, musikalske indslag og fællessang.

Program:

Kl. 11.20 Studenterne møder og der tages et fælles studenterbillede.

Kl. 12-14 Dimission i hallen og plantning af træ.

Herefter er skolen vært ved et lille glas og lidt sødt.

Kl. 14- 15.30 Studenterhøjtidelighed ved Torvet i Tørring – vi går samlet fra gymnasiet.
Tale til studenterne v. Ole Vind, Borgmester Hedensted Kommune.

Kl. 18.30 Middag for studenterne – som optakt til dimissionsfesten 

Kl. 20-01.00 Dimissionsfest for hele skolen.

Vi glæder os til at fejre begge begivenheder sammen med jer!

Stort elevengagement

Alfred og Frida engagerer sig i en stor dele af skolens liv - eksempelvis som tutorer.

Se og hør dem fortælle om det store elevengagement på Tørring Gymnasium til TAG-festival, musical, sportsturneringer, udvalgsarbejde og i mange andre sammenhænge.

Kommende begivenheder

Du kan her følge med i de vigtige begivenheder der sker på Tørring Gymnasium. Her samler vi datoer og nyttig information for det pågældende arrangement. 

LÆS MERE
 

Musik, sport & kunst

Vi sætter en ære i god musik! Gør du også det, så har vi på TG meget at tilbyde dig. Tørring Gymnasium har et aktivt musikmiljø, hvad enten du ønsker at synge solo, i kor, spille i et band eller lære et nyt instrument. Læs mere om hvad vi tilbyder.

LÆS MERE

Fester & café

På TG er vi stolte af vores traditioner for gode fester og hyggelige fredagscafeer. Skolens festudvalg arrangerer i vid udstrækning festerne og sørger for bar, live­bands, DJ og alt andet der hører sig til en god fest.

LÆS MERE

Talentpleje

TG er en del af Akademiet for Talentfulde Unge ­ Region Midt. Akademiets talenter er elever, som er blevet valgt ud i 1.g. på baggrund af lovende særlige akademiske evner, bred faglig dygtighed og ikke mindst overskud til at skulle yde en ekstra indsats.

LÆS MERE

Udvalg

I Tørring Gymnasiums elevråd er elevernes indflydelse og daglige trivsel i fokus. Elevrådet er elevernes talerør til resten af skolen. Via repræsentanter i skolens udvalg og elevrådets egne interne udvalg er elever i høj grad med til at påvirke dagsordenen.

LÆS MERE

TGaid

"TGaid" samler ind til et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse.

LÆS MERE

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk