Oversigt

 

Læs mere om de kommende begivenheder længere nede på siden. 

 23/6 DIMISSION 
   
  9/9  JUBILARFEST
 

 

   
   

DIMISSION

D. 23. juni fejrer vi årets studenter ved den traditionsrige dimission. Vi glæder os til at byde jer velkommen, når studenterbeviserne skal overrækkes, og studenterne fejres med taler, musikalske indslag og fællessang.

Program:

11.20: Mødetidspunkt for alle studenter før fælles fotografering
11.30: Studenter- og klassebilleder
12.00: Dimission i hallen

I forlængelse af dimissionen plantes årgangens træ i studenterlunden, hvorefter skolen er vært ved et glas og lidt sødt.

Som noget helt nyt ønsker Tørring by også at markere dimissionen og inviterer derfor til en festlig stund på byens torv. Anført af en dj på cykel guides både studenter og gæster til torvet, hvor der vil være mulighed for at købe mad og drikke, mens studenterne danser.

Vi glæder os til at fejre vores studenter på årets festligste dag!

JUBILARFEST

Lørdag d. 9. september inviterer vi vores jubilarer til et glædeligt gensyn. I år er det studenter fra 2018, 2013, 2008, 2003, 1998, 1993, 1988 og 1983, der inviteres. Det er altid en festlig aften hvor vi både glædes over at se tidligere elever, og hvor skolen også altid summer af glade stemmer, der genopfrisker minder fra gymnasietiden. 

Kommende begivenheder

Du kan her følge med i de vigtige begivenheder der sker på Tørring Gymnasium. Her samler vi datoer og nyttig information for det pågældende arrangement. 

LÆS MERE
 

Musik, sport & kunst

Vi sætter en ære i god musik! Gør du også det, så har vi på TG meget at tilbyde dig. Tørring Gymnasium har et aktivt musikmiljø, hvad enten du ønsker at synge solo, i kor, spille i et band eller lære et nyt instrument. Læs mere om hvad vi tilbyder.

LÆS MERE

Fester & café

På TG er vi stolte af vores traditioner for gode fester og hyggelige fredagscafeer. Skolens festudvalg arrangerer i vid udstrækning festerne og sørger for bar, live­bands, DJ og alt andet der hører sig til en god fest.

LÆS MERE

Talentpleje

TG er en del af Akademiet for Talentfulde Unge ­ Region Midt. Akademiets talenter er elever, som er blevet valgt ud i 1.g. på baggrund af lovende særlige akademiske evner, bred faglig dygtighed og ikke mindst overskud til at skulle yde en ekstra indsats.

LÆS MERE

Udvalg

I Tørring Gymnasiums elevråd er elevernes indflydelse og daglige trivsel i fokus. Elevrådet er elevernes talerør til resten af skolen. Via repræsentanter i skolens udvalg og elevrådets egne interne udvalg er elever i høj grad med til at påvirke dagsordenen.

LÆS MERE

TGaid

"TGaid" samler ind til et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse.

LÆS MERE

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk