Fester og cafeér

På TG er vi stolte af vores traditioner for gode fester og hyggelige fredagscafeer. Skolens festudvalg arrangerer i vid udstrækning festerne og sørger for bar, live­bands, DJ og alt andet der hører sig til en god fest. Til fredagscafeerne kan du i samværet med dine gymnasiekammerater, nyde at weekenden står for døren, høre live­musik, spille diverse spil, deltage i rap­battles og meget andet.

DET SKER

 • Introfesten som er for de nye 1.g’ere, hvor festen er helt for dem selv og deres tutorer.

 • Gamle elevers fest hvor tidligere elever er særligt inviteret til at komme tilbage til gymnasiet.

 • Gallafesten hvor der danses lancier og serveres dejlig mad i anledning af gymnasiets fødselsdag. ­Forældre er velkomne til at komme og overvære afdansningen

 • Fastelavn hvor vi både slår katten af tønden og kårer årets udklædning.

 • Sidste skoledag ­ fest og offentliggørelse af eksamensplanen

 • Dimissionsfesten der primært hylder de nyudsprungne studenter.

 • TAG­festival

 • TG­Aid (September/oktober)

 • Forårscafe (primo maj)

 • Musical/korprojekt (ligger typisk i løbet af foråret)

 • Dimission (sidst i juni)

Kommende begivenheder

Du kan her følge med i de vigtige begivenheder der sker på Tørring Gymnasium. Her samler vi datoer og nyttig information for det pågældende arrangement. 

LÆS MERE

Musik, sport & kunst

Vi sætter en ære i god musik! Gør du også det, så har vi på TG meget at tilbyde dig. Tørring Gymnasium har et aktivt musikmiljø, hvad enten du ønsker at synge solo, i kor, spille i et band eller lære et nyt instrument. Læs mere om hvad vi tilbyder.

LÆS MERE

Fester & café

På TG er vi stolte af vores traditioner for gode fester og hyggelige fredagscafeer. Skolens festudvalg arrangerer i vid udstrækning festerne og sørger for bar, live­bands, DJ og alt andet der hører sig til en god fest.

LÆS MERE
 

Talentpleje

TG er en del af Akademiet for Talentfulde Unge ­ Region Midt. Akademiets talenter er elever, som er blevet valgt ud i 1.g. på baggrund af lovende særlige akademiske evner, bred faglig dygtighed og ikke mindst overskud til at skulle yde en ekstra indsats.

LÆS MERE

Udvalg

I Tørring Gymnasiums elevråd er elevernes indflydelse og daglige trivsel i fokus. Elevrådet er elevernes talerør til resten af skolen. Via repræsentanter i skolens udvalg og elevrådets egne interne udvalg er elever i høj grad med til at påvirke dagsordenen.

LÆS MERE

TGaid

"TGaid" samler ind til et sammenhængende uddannelsesprojekt med tilbud til unge i det nordlige Zambia. Skolen ligger ved Tanganyika­søen og rummer en efterskole og en mobilskole. Projekt Zambia tilbyder gratis undervisning til udvalgte unge, der ikke selv har råd til en uddannelse.

LÆS MERE

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk