Studieretninger

Vi udbyder 13 studieretninger fordelt på de 4 hovedområder: Naturvidenskab, Samfundsvidenskab, Sprog og Kunst. Se hvilke studieretninger vi udbyder under hvert hovedområde længere nede på siden. Du skal ikke vælge studieretning før du starter på gymnasiet, det skal du først omkring efterårsferien, i afslutningen af grundforløbet.

Er du i tvivl om hvad de forskellige hovedområder byder på, kan du høre elever og lærere fortælle om det i disse små film: det naturvidenskabelige, det samfundsvidenskabelige, det sproglige og det kunstneriske hovedområde.

I Adgangskortet kan du se, hvilke videregående uddannelser din gymnasiale eksamen giver adgang til. Denne version af Adgangskortet er dog ikke tilpasset ændringerne i den nye gymnasiereform og kan derfor kun bruges som en illustration af sammenhængen mellem dit valg af fag- pakke/studieretning og valgfag og dine fremtidige muligheder for valg af videregående uddannelse. 

 

Naturvidenskabelige studieretninger

 

Samfundsvidenskabelige studieretninger

 

Sproglige studieretninger

 

Kunstneriske studieretninger

Studieretninger

Vi tilbyder 13 studieretninger under de fire hovedområder; det naturvidenskabe- lige, det samfundsvidenskabelige, det sproglige og det kunstneriske hovedområde.

LÆS MERE
 

Studieretningsvælgeren

Studieretningsvælgeren er et værktøj til sammensætning af din studieretning.

LÆS MERE

Valgfag

Vi udbyder en lang række valgfag på både A- B- og C-niveau. Du vælger først dine valgfag men du går på gymnasiet.

LÆS MERE

Fagene

Tørring Gymnasium tilbyder en lang række fag. Læs mere om hvert enkelt fag, hvad de indebærer og hvad du kan bruge dem til. Ligeledes skal du også finde ud af hvordan du vil sammensætte dem.

LÆS MERE

Større skriftlige opgaver

I løbet af din gymnasietid skal du udarbejde en række større skriftlige opgaver. På skolen har vi en bibliotokar, Jens Lundqvist Kristensen (JL), som altid står klar med råd og hjælp. Husk at kontakte ham i god tid før du skal i gang med en opgave!

 

LÆS MERE

Internationalt

Brænder du for sprog og det at rejse, så er den internationale studieretning på TG måske noget for dig. Igennem mange år har Tørring Gymnasium samarbejdet med skoler i udlandet, dels for at få mest muligt fagligt samarbejde i en global sammenhæng.

LÆS MERE

Flextimer

Flextimen er et brud med den normale undervisning hvor lærere og elever får mulighed for at mødes i nye sammenhænge ­ på tværs af fag og årgange. Flextimen er placeret hveranden onsdag i 2. lektion.

LÆS MERE

Brobygning

Vi sætter en ære i god musik! Gør du også det, så har vi på TG meget at tilbyde dig. Tørring Gymnasium har et aktivt musikmiljø, hvad enten du ønsker at synge solo, i kor, spille i et band eller lære et nyt instrument. Læs mere om hvad vi tilbyder.

LÆS MERE

Vil du gerne vide mere?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 75 80 18 44 eller mail: adm@toerring-gym.dk